Stach Amsterdam

Ik ben een beetje verslaafd aan Stach. Wat ooit begon met twijfelachtig naar binnen lopen, omdat ik niet zeker was of een traiteur wel binnen mijn budget past, tot nu stiekem 3x per maand eten afhalen. Stach is voor mij het alternatief op ‘wel gezond eten, maar geen zin hebben om te koken of uit eten te gaan’.

Bij binnenkomst weet je eigenlijk niet waar je moet kijken, alles is lekker. De koeling is gevuld met maaltijden, van risotto tot detox salades. Zomers koude gazpacho en in de winter fijne stamppotjes.

De toonbank is een walhalla voor de zoetekauw, vol gestapeld met muffins, allerlei soorten chocolade en vers gemaakte koeken. Je begrijpt het al; bij Stach ga je altijd met meer weg dan je nodig hebt.

Qua prijs vind ik het zelf ook prima te doen. Salades zijn er al vanaf € 5,99, warme maaltijden vanaf € 6,49. En dan te bedenken dat het vers gemaakt is en veel lekkerder dan een opwarmmaaltijd uit de supermarkt.

Stach weet zelfs van een ‘gewone’ afhaalmaaltijd een feestje te maken. Misschien heb ik er een zwak voor, maar ik vind het zelf echt leuk als mijn aankoop er in een handomdraai uitziet als een cadeautje. Verpakt in Stach’s eigen krantenpapier.

Bij Stach kun je dus terecht voor broodjes, avond eten, snacks en alles wat er tussen in zit. Het is voor mij dé betaalbare traiteur in Amsterdam met goede gezonde maaltijden.

Waar? Van Woustraat, Haarlemmerstraat, Spiegelstraat
Website: Stach

Het is voor mij dé betaalbare traiteur in Amsterdam met goede gezonde maaltijden

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>