Food Festivals Amsterdam

Lente in Amsterdam betekent dat de Food Festivals weer voor de deur staan! Deze festivals, die in het teken staan van eten worden steeds populairder en groter. Hier lees je waar je in mei naartoe kunt gaan.

Amsterdam Coffee Festival

Aanstaand weekend, vrijdag 2 en 3 mei staat de NDSM-werf helemaal in het teken van koffie. Ben jij een koffie addict, foodie of houd je van nieuwe muziek, dan is dit echt iets dat je niet wilt missen. Je hebt dan ook meteen een primeur, want het is de eerste keer dat dit festival in Amsterdam wordt georganiseerd. Meer weten? Lees hier meer over het Amsterdam Coffee Festival.

Taste of Amsterdam

Een groot culinair festijn dat zal plaatsvinden in het Amstelpark van donderdag 15 mei t/m zondag 18 mei. De beste Nederlandse en internationale chef-koks strijken op dit festival neer. Voor een klein bedrag kun je de lekkerste hapjes proeven. Zo’n gerechtje kost tussen de € 5 en € 7,50. Naast al het eten kun je ook genoeg heerlijke wijnen proeven, zelf gerechtjes bereiden en genieten van jazz en soul. Voor Taste of Amsterdam moet je een toegangskaartje bestellen à € 9,50.

Rollende Keukens

Dit jaar maar liefst 5 dagen in het Westerpark dankzij het lange Hemelvaartsweekend, van woensdag 28 mei t/m 1 juni. Ooit begonnen met een aantal ‘rollende keukens’, nu uitgegroeid tot meer dan 200 wagens. Toegang is gratis. Alles wat je maar kan bedenken qua eten en drinken is aanwezig. Van sushi tot poffertjes en van oesters tot varken aan het spit. Meer weten? Lees hier over Rollende Keukens.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>