Hartje Oost Amsterdam

Koffie halen of drinken, super leuke cadeautjes shoppen voor je vriendinnen, binnen of buiten lunchen en voor jezelf fashion shoppen: dat is de koffieboetiek in Hartje Oost. Woon je niet in Oost, zeker even omfietsen, erg leuke conceptstore!

Ze zijn alweer bijna een maand open en het loopt storm vertelde eigenaresse Eline de Boer. Dat is ook eigenlijk niet zo gek als je naar het concept kijkt. De leuke tentjes schieten als paddenstoelen uit de grond in Oost, maar met een compleet concept is Hartje Oost een van de eerste.

Gelegen aan het begin van de Javastraat vind je de nieuwe winkel met de naam vrolijk geschreven op het raam. Natuurlijk kom je daar om lekker koffie te drinken, maar het is nog leuker om even naar achteren te lopen

Achterin de winkel is een leuke verzameling van Scandinavische kledingmerken (yes, my favorite!), mooie sieraden, kleine leuke cadeautjes om te geven en Simply Chocolate in mooie doosjes.

De lunchkaart heb ik nog niet geprobeerd, maar dat zag er – net als de taartjes – uit om zeker nog eens terug te komen. Voor mij zelf een perfect excuus om nog eens terug te gaan. Esther van der Vaart, de andere eigenaresse, runt vooral het koffie- en lunchgedeelte. Zij probeert zoveel mogelijk biologische- en streekproducten in te kopen, zo staan bijvoorbeeld (uiteraard) de biertjes van Brouwerij ‘t IJ op de kaart.

Hartje Oost in de Javastraat is weer een aanwinst voor Amsterdam Oost. Waar je eerst vooral kwam om boodschappen te doen op de Dappermarkt, kun je daarna even lekker lunchen op het zonnige terras. Als je geluk hebt, want de eigenaressen zijn dus zeer blij met de grote aanloop en het succes.

Website: Hartje Oost
Waar? Javastraat 23

Een koffieboetiek met mijn favoriete Scandinavische kledingmerken, yes!

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>