Koffie in Oost

Er is niets leuker dan een leuke lunchplek dichtbij huis, waar je zondag rustig naartoe kan slenteren en heerlijk kan zitten. Natuurlijk betekent dit dat je dan een vriendinnetje moet overhalen om jouw kant op te komen, maar ik heb nog nooit klachten gehad. Het gaat hier om Koffie In Oost, een tentje waar je natuurlijk koffie kunt drinken maar ook fijn kunt lunchen.

De buurt van de Linnaeusstraat was toe aan een leuke lunchtent en deze is er nu, en alles is biologisch. Je kunt er ontbijten, om 11 uur een gebakje bij de koffie nemen of lunchen. Ik weet niet hoe ik het altijd voor elkaar krijg, maar ik ben er vaak uitgerekend met de lunch. Of zou dat toch met opzet zijn? Hoewel het een standaard broodje is, maken zij het lekkerste broodje mozzarella, tomaat en pesto van Amsterdam. De zelfgemaakte pesto krijg je er in een schaaltje bij en mocht je meer willen, dan is dat geen enkel probleem. Zie je het al voor je? Een lekker broodje, glaasje jus d’orange en een kopje thee, nice! Verder liggen er zat tijdschriften en kranten om door te bladeren.

Bij Koffie In Oost kun je ook buiten zitten op de bank met eventueel een plaid over je heen, toch vind ik het binnen relaxter. Ze hebben ‘drie verdiepinkjes’ in een grote ruimte waar je prima ook alleen aan een barretje kan zitten met je laptop terwijl je gebruik maakt van de gratis Wifi. De buurtbewoners hebben deze plek al gevonden, nu jij nog!

Waar? Linnaeuskade 1A
Website? Koffie In Oost

Zij maken het lekkerste broodje mozzarella, tomaat en pesto van Amsterdam

2 Responses to "Koffie in Oost"

Add Comment
 1. joost

  12 december 2012 at 10:15

  De koffie is alleen niet te zuipen.

  Beantwoorden
 2. Rachel

  13 mei 2013 at 10:32

  Ik zit er graag! Binnen en buiten is het gezellig. Lievelings broodje is de bagel met creamcheese en jam of advocado, Jammie!

  Beantwoorden

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>