Café Bosco

Vorige week heb ik een nieuw café bezocht: Café Bosco. Dit café ligt voor de verandering eens in Amsterdam West en is te vinden vlak achter de Overtoom. Ik heb er geborreld, maar ik heb gehoord dat je er ook lekker kunt eten. De wijn is in ieder geval erg lekker, er is ruime keuze per glas. Erg attent ook dat je er zomaar een heerlijke amuse (ricotta met rode biet) bij krijgt.

Op een stormachtige woensdagavond ben ik daar een drankje gaan doen, eerst verwonderde ik me dat het leeg was. Achteraf echter logisch, toen ik de deur achter me dicht deed kwam de slagregen naar beneden. Binnen was het behaaglijk en kon ik kiezen uit een cosy hoekje met bank, de grote tafel of kleine tafeltjes voor het grote raam.

De inrichting is zwart-wit, met gave afbeeldingen aan de muur. De lampen hebben ze heel cool gemaakt met gekleurde pvc buizen, waardoor het een leuk speels effect krijgt op het plafond. In de zomer schijnen ze een heel leuk terras te hebben, omdat deze schuin op de Constantijn Huygenstraat ligt is er altijd wel beweging, maar zit je niet direct aan de weg.

Café Bosco is zeker een tentje om te onthouden én als je deze zondag 2 december in de buurt bent, dan moet je zeker even langs gaan. Dan viert het café zijn 1-jarige bestaan met een bierkar, wijnbar, oesters en prosecco, yum!  Ik ga er in ieder geval nog een keertje langs om een hapje te eten. Wat precies? Dat weet ik nog niet, de kaart wisselt af, maar men is overwegend positief op Facebook en Iens.nl.

Oh ja, wil je nog een keer meedoen aan een bootcamp en daarna lekker neerploffen en bediend worden? Iedere maandag start er om 18:30 een uurtje bootcampen, daarna ga je daar eten en heel veel water drinken. Zelf weet ik niet of ik helemaal bezweet in een café zou willen zitten, maar goed je kan het natuurlijk proberen :)

Waar? Eerst Constantijn Huygenstraat 7 – 9
Website: Café Bosco

Binnen is het behaaglijk en kun je kiezen uit een cosy hoekje met bank, de grote tafel of kleine tafeltjes voor het grote raam

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>