De Biertuin

Stel je wilt uit eten, maar niet te uitgebreid. Je wilt ook geen ongezellige snackbar, maar gewoon simpel en gezellig een hapje eten. En stel je hebt een man bij je die jij altijd opzadelt met gezellige wijntjes, maar hij drinkt eigenlijk véél liever bier.. Dan ga je naar de Biertuin. De Biertuin is kip aan het spit, speciaalbiertjes en gezelligheid.

Met biernamen als Doggy Style, Raging Bitch en Lamme Goedzak wordt in ieder geval je interesse gewekt. Met zo’n 30 verschillende bieren is er dan ook genoeg keuze, plus per seizoen wisselt de bierkaart ook nog eens.

Vlakbij het Oosterpark aan de Linnaeusstraat kun je dit restaurant vinden. De Biertuin is herkenbaar aan het grote terras met groene parasols. Het voordeel hiervan is dat je ook met minder weer buiten kan zitten, er hangen namelijk terrasverwarmers. Binnen is het ook fijn toeven, achterin zijn hoge tafels waar je prima aan kunt zitten. Ik zit zelf het liefste daar, vlakbij de bar en het spit.

Je kunt er prima borrelen met collega’s of vrienden, want ze hebben grote borrelplanken. Na het borrelen ga je aan tafel voor de simpele lekkere gerechten; een Hamburger Deluxe, Ceaser Salad of mijn persoonlijke favoriet de Halve Kip. Je kunt ook eigenlijk niet om de kip heen, aangezien je deze constant ziet ronddraaien. Daar krijg je vanzelf trek van.

De kleine prijzen en ongedwongen sfeer maken het gezellig om er te zitten. Vrijdag zul je er veel mensen zien borrelen, op zondagmiddag komen er bijvoorbeeld ook jonge gezinnen een hapje eten.

Waar? Linnaeusstraat 29
Website? De Biertuin

Met biernamen als Doggy Style, Raging Bitch en Lamme Goedzak wordt in ieder geval je interesse gewekt

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>