Lite Dark

Nog steeds niet fit door dat supervette feest van Oud & Nieuw? Of ben je begonnen met je goede voornemens? Dan is een bezoekje aan Lite & Dark de moeite waard, je haalt er namelijk de lekkerste fruitshakes. Gelegen op Utrechtsestraat is het ook een mooie spot om tijdens het shoppen even een momentje van rust te pakken, winkelen is natuurlijk best vermoeiend ;).

Lite Dark is strak ingericht met een counter die vol ligt met kleurrijke heerlijke vruchten. Het ziet er zo uitnodigend uit dat ik het knap vind als je daar zonder sapje weg gaat. De menukaart is niet te begrijpen als je namen als ‘yellow-LITE-010’ of ‘red-LITE-100’ leest. Gelukkig hebben ze erachter precies geschreven wat erin zit. Speciaal voor de kater hebben ze ook een ‘Anti-Hangover’ sapje met o.a. ananas, kokosnoot en goji-bessen.

Houd je niet zo van fruit, kies dan voor een groentensapje of voor de aparte sapjes met chocolade. Als je de chocolade sapjes hebt geprobeerd, laat het me weten! Ik ben erg benieuwd hoe chocolade, spinazie,  appel, mango en gember samen smaken..

Ga alleen niet té vaak naar Lite Dark, de sapjes zijn niet al te goedkoop. Voor een halve liter zit je al snel rond de €6 en dat is natuurlijk wat aan de prijs. Overigens vond ik mijn keuze ‘red-LITE-070’wel erg lekker! Je moet jezelf immers soms gewoon even verwennen en het is nog gezond ook :). Wil je nog een extraatje? Check dan even in op Facebook als je er bent en je krijgt een heerlijke aardbei gedoopt in chocola.

Waar? Utrechtsestraat 22
Website: Lite Dark

Een sapje speciaal voor de kater: ‘Anti-Hangover’ met o.a. ananas, kokosnoot en goji-bessen.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>