Saskia’s Huiskamer Restaurant

Waar ga je eten met je jaarclub, een reünie met familie, een vrijgezellenfeest of een andere grote groep mensen? Vaak is een restaurant niet ideaal, er zijn andere mensen die jullie als luidruchtig ervaren en het restaurant vindt het zelf vaak ook maar lastig. Voor dit soort gelegenheden boek je Saskia’s Huiskamerrestaurant. Een huiskamerrestaurant is eigenlijk gewoon je eigen privé restaurant voor een avond. Kun je mooi alle gênante verhalen luidkeels door de ruimte laten schallen, aangezien er toch niemand anders is die daar aanstoot aan heeft.

Bij Saskia’s Huiskamer kun je eten als jouw groep minimaal uit 14 personen en maximaal uit 40 personen bestaat. Je hebt dan het hele restaurant voor je alleen en hoef je niet te storen aan andere gasten.Saskia’s Huiskamer bevindt zich in de Pijp op de Albert Cuypstraat. Het is zo’n restaurant waar je een paar keer langs kunt fietsen, zonder dat het je echt opmerkt dat het er zit. Daarnaast heb ik ook een paar keer gedacht: “Hee, dat ziet er gezellig uit”, om het daarna weer compleet te vergeten. Totdat het moment kwam dat ik een keer een zakendiner moest regelen. Het eten moest toegankelijk zijn voor een groep en er moest makkelijk met elkaar in gesprek kunnen gaan, toen herinnerde ik me Saskia’s Huiskamer weer.

Omdat je altijd met een groep bent, stellen ze aanpasbare menu’s op. Je kunt kiezen uit het ‘menu van de maand’, ‘het menu van de herfst & winter’ en ‘het menu van de lente & zomer’. Binnen deze menu’s zit er zeker voor iedereen wat bij. Ze houden rekening met allerlei voorkeuren, zolang je het maar van tevoren opgeeft, dan is het geen enkel probleem. Op de dag zelf hebben wij ook nog een switch gemaakt voor iemand die vergeten was door te geven dat hij liever een vegetarisch menu had. Geen probleem! Naast het diner, bieden ze ook nog lunch of high tea aan.

Je wordt hartelijk welkom geheten en merkt meteen dat er een intieme sfeer hangt. Vervolgens kun je aan tafel en genieten van een 4-gangen diner. Op tafel staan flessen wijn en water. Als een fles op is vragen ze om deze bij te komen vullen in de keuken, je kunt dan meteen meekijken naar wat ze aan het klaar maken zijn. De prijs van wijn, bier, fris, koffie en thee is inbegrepen bij de menu prijs tot en met het dessert. En… het eten was erg lekker, je merkt dat het team dat in de keuken staat met veel plezier aan het koken is.

Je kunt er ook met 7 personen eten, alleen dan wordt de prijs per persoon een stuk duurder: €78. Persoonlijk zou mij dat het niet waard zijn, maar €39 is een mooie prijs voor een 4-gangen menu. Zeker als je je bedenkt dat het inclusief alle drank is. Deze prijs is geldig bij een groep van 14 personen of meer. Ik kan iedereen aanraden om met een groot gezelschap naar Saskia’s Huiskamer te gaan, het is goed geregeld, ze hebben mooi en lekker eten en het is ontzettend fijn om in je eigen privé-restaurant te zitten.

Waar? Albert Cuypstraat 203 C
Website: Saskia’s Huiskamer

Eten in je eigen privé restaurant bij Saskia’s Huiskamer

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>