EdelWise | Borrelen op vrijdag

Het is vandaag de laatste vrijdag van de maand en dat betekent dat er weer een nieuwe editie van EdelWise is. Het kan als beste omschreven worden als een VrijMiBo die lekker uit de hand kan lopen. Elke vrijdag in Amsterdam West open café Edel en het monument Het Sieraad zijn deuren om vanaf 17:00 ‘s middags tot en met 03:00 te borrelen en te dansen.

Dat het populair is blijkt wel uit eerdere edities. Het advies is rond 21:00 toch wel binnen te zijn, of je staat dan namelijk heel lang in de rij of je komt zelfs niet meer binnen. Voorheen was de toegang gratis, maar sinds kort betaal je voor de entree €10,-

Deze editie staat de ZOMER centraal, met een bandje lekker buiten in de zon. Daarna verhuist het hele circus naar buiten. Dit is voor nu even de laatste Edelwise. In juli is het EdelWise buiten en zal het feest plaatsvinden in het Rembrandtpark.

Binnen is het idee eigenlijk zoals bij elke VrijMiBo, namelijk met drankjes de avond doorkomen. Alleen is hier wat meer spektakel. Mooie mannen die cocktails shaken, een familieportret laten maken, een kunstwerk van vingerverf maken, het kan allemaal tijdens EdelWise.

Zelf vind ik het eigenlijk het leukst dat je voor de verandering een keer vroeg begint. Om 21:30 staat het gewoon goed vol en zowel het Sieraad als Edel zijn gevuld. Er zijn al mensen die lekker aan het dansen zijn en groepjes die aan de zijkant nog lekker staan te praten. Nog een tip, zorg dat je laagjes aan hebt. Het kan binnen nogal warm zijn, dus fijn als je dan nog wat kunt uittrekken. En dan borrelen maar!

Waar? Postjesweg 1
Website? EdelWise

Een VrijMiBo die lekker uit de hand kan lopen

2 Responses to "EdelWise | Borrelen op vrijdag"

Add Comment
  1. Arnoud

    30 oktober 2012 at 11:50

    Het was weer een leuke vrijmibo bij Edelwise, en kan daar idd lekker uit de hand lopen! :-)

    Beantwoorden
  2. Pingback: Terrasjes weer in Amsterdam, en nu? - Holland Style

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>