Biggles | Fashion & Lifestyle

Winkels genoeg in Amsterdam, de grote ketens zijn volop aanwezig in het Centrum of op centrale plaatsen in de wijken. Hoe zit het eigenlijk met de boetiekjes, is er nog wat leuks te vinden om te shoppen in Amsterdam naast de 9 straatjes? Ja! In Amsterdam Oost is zeker een leuk boetiekje te vinden: Biggles Fashion & Lifestyle.

De winkel is ongeveer een jaar open en succesvol. Het scheelt ook wel als een winkel én voor mannen én voor vrouwen leuk is. Je kan namelijk verveeld buiten bij de deur wachten, maar nu kun je in dezelfde winkel ook voor jezelf kijken als de anders aan het passen is of een lekker kopje koffie drinken. Dat mag ook.

Bij Biggles hebben ze een uitgebreide collectie,  je kunt er terecht voor fijne basics van Vila, maar ook de betere jeans van Denham vinden. Zelf vind ik het leuk dat ze ook Maison Scotch hebben, het blijft een fashion merk met super leuke items. Daarnaast erg fijn ook dat ze het merk Minimum hebben voor de mannen, het Scandinavische merk past veel beter bij onze Nederlandse man. Ze kunnen natuurlijk ook kiezen uit het bekendere G-Star, Diesel of Vans. De inrichting is cosy en shoppen is daar relaxed, de damens dringen zich niet aan je op en helpen je goed.

Als je dan eindelijk je keus hebt gemaakt qua kleding beland je bij de kassa en kun je daar kiezen uit allerlei leuke accessoires, vergeet ook niet de schoenen te checken die in de winkel staan. Verder is dit nog een van de weinige winkeltjes die in Oost op zondag open is, dus eerst lunchen bij Koffie in Oost en daarna even langs Biggles!

Waar? Middenweg 55A
Website: Biggles

Als je dan eindelijk je keus hebt gemaakt qua kleding beland je bij de kassa en kun je daar kiezen uit allerlei leuke accessoires

 

One Response to "Biggles | Fashion & Lifestyle"

Add Comment
  1. Karin

    15 maart 2013 at 12:35

    Dit weekend (16 maart) opent Biggles een nieuwe winkel: Biggles HOME. Te vinden op Middenweg 46. Leuk!

    Beantwoorden

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>