Spring Roast @ Old School Amsterdam

We dwingen de zon af aanstaande zondag! Old School opent zijn terras en bestaat alweer een half jaar. Dat moet gevierd worden en daarom komen de mannen van Varkensroosteren langs. Zij zullen ter ere van de lente een varken roosteren aan het spit.

De Slow Food trend is helemaal in en jij kan dit nu zondag van dichtbij zien én proeven. De mannen roosteren varkens die een goed leven gehad hebben. Zo bereiden ze niet alleen goed en smaakvol vlees, maar doet het ook recht aan het leven van het dier. Het varken aan het spit gaart langzaam en wordt tijdens het draaien ingesmeerd met marinade. Zo is het vlees heerlijk sappig en mals als het wordt aangesneden.

Al trek gekregen? Zondag 13 april vanaf 12:00 begint de Spring Roast. Tijdens het wachten op dat stukje vlees, het is toch slow cooking, kun je mooi een dansje maken. DJ Monsieur Le Vurr en Geronimo Toneleros draaien rond 16:00 hun fijnste jazz, hiphop en soulplaatjes tot in de avond. Geen dansje? Dat is ook goed, maak je dan op voor een wedstrijdje rond-de-tafel, de ping-pong tafel staat voor je klaar.

Dus: Spring Roast @ Old School op zondag 13 april vanaf 12:00 op een zonnig terras!

Ps: Lees nog een keer hoe leuk ik Old School vond en waar je het kunt vinden.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>